تهیه دعوت نامه و ویزای چین

بازرگانی گرین آیلند  در راستای برنامه مدون خود برای  تجار و بازرگانان  در راستای تسهیل سفرشان به کشورهای چین و ویتنام آمادگی خود را جهت اخذ دعوت نامه نمایشگاهی و تجاری و همچنین اخذ تمامی ویزا های چین و ویتنام،اعلام می دارد.ابتدا  در مورد ویزای چین مختصری شرح می دهیم:

مدارک مورد نیاز برای ویزای چین

1ت.-گذرنامه با اعتبار 6 ماه و حداقل سه صفحه خالی 

2-پر کردن فرم های مورد نیاز 

3-دو قطعه عکس رنگی در اندازه   33mm*48mm

4-برای ویزای تجاری اصل دعوت نامه که توسط یک واحد مجاز صادر شده باشد.

برای آشنایی بیشتر با انواع ویزا می توانید اینجا کلیک کنید.


در جدول زیر انواع ویزا هایی که ما اخذ می کنیم با قیمت مناسب ذکر شده است



نوع ویزا

مدت تحویل ویزا

قیمت به دلار

گروهی(عادی)

12 روز کاری

  95 $

گروهی(فوری)

7 روز کاری

125 $

انفرادی(عادی)

12 روز کاری

120 $

انفرادی (فوری)

10 روز کاری

150 $

سه ماهه تجاری دبل

25 روز کاری

520 $

شش ماهه مولتی پل

25 روز کاری

850 $

یک ساله

25 روز کاری

1400 $